Yükleniyor
Geçmiş Aramalar
Kategoriler
İlgili Kelimeler

Güvenli Eşya Depolama

15:07 04.11.2022
Güvenli Eşya Depolama

Güvenli Eşya Depolama Nedir?Nasıl Yapılır?

Ev Eşyası Depolama

Öncelikle depolama alanında birçok çeşitli eşya ve ekipman bulundurulmaktadır. Bu alanların rutin temizlik, nem kontrolü, ısı kontrolü ve haşere kontrolü gibi standartlara sahip olması gerekmektedir. Aksi halde depolaması yapılan eşyaların zarar görmesi kaçınılmazdır. Depolama alanları yüksek güneş ışığına birebir maruz kalmamalı ya da yüksek nemli ortamda muhafaza edilmemelidir. Bu yüzden depolama yapılacak alanında temizlik ve düzenli bakım yapıldığından emin olmalısınız. Bu gibi kriterleri sağlayan depolama güvenli depo diyebiliriz. Depolama yapılacak eşyalar cinsine, yoğunluğuna göre paketleme yapılarak depolanmalıdır. Ayrıca depolama alanının durumuna göre paketleme çeşitleri tercih edilmelidir. Paketlemede kullanılacak ambalajları seçerken birçok detaya önem vermelisiniz. Bunlar;

  • Neme karşı dayanıklılık
  • Saklama koşullarına dayanıklılık
  • Isıya karşı dayanıklılık
  • Işık geçirmezlik
  • Hava geçirgenlik

foto[1]

Güvenli Ev Eşyası Depolama

Ev eşyaları kişilerin maddi ve manevi bağlarının olduğu eşyalardır. Uzun süre şehir dışına çıkacak ya da belli bir dönem başka bir ülkede çalışacak olabilirsiniz. Eşyalarınızı depolama kararı verdiniz ve güvenli ev eşyası depolama için bir firma aramak ile işe başlayabilirsiniz. Güvenli depo öncelikle fiziksel olarak güvenlik şartlarını yerine getirebilen depolama alanlarıdır. Ancak eşya depolama güvenli depo denildiğinde firmanın da güvenirliliğini sorgulamak gereklidir.  Evinizi küçültmeye karar vermiş ya da dekorasyon değişikliği yapmaya karar vermiş olabilirsiniz. Ya da tüm bunların haricinde ofisinizi kapatmış ve eviniz ile birleştirme kararı vermiş olabilirsiniz. Bu aşamada misafir odanızı ofis olarak tasarlamanız ve misafir odanızda bulunan eşyaları bir süre depolama yapmanız gerekebilir. Güvenli eşya depolama için her geçen gün ihtiyaç artmakta ve ev eşyası depolama haricinde farklı ihtiyaçlarda açığa çıkmaktadır. Güvenilir eşya depolama hizmetini araştırdıkça firmaların farkını anlayacaksınız. Firmamızda bulunan güvenli eşya depolama ile farklılığımızı fark edeceksiniz. Depolama ihtiyacınız sadece ev eşyası depo olarak düşünmeyin. Eşyalarınızı depolarken ihtiyaç olması halinde ofis eşyalarınız ya da antika eşyalarınız için de hizmet alabilirsiniz.

Güvenli Eşya Deposu

Eşya için depo kiralama yapmadan önce nasıl bir depolama alanı isteniyor. Depolama alanına koyulacak eşyalar belirlendi mi? Hacimsel durumları nedir? Bunları netleştirmeniz önemlidir. Eşyalarımı depoya koymak istiyorum ne yapmalıyım sorusuna bundan sonrasında yanıt arayabilirsiniz. Depolama yapacağınız alanda ihtiyacınıza uygun farklı seçenekler olmalıdır. Örneğin kapalı bir alan sağlanması sizler için yeterli olabilir. Bu gibi durumlarda ortak alan kullanımlı depo kiralama yapabilirsiniz. Ya da küçük parça eşya depolama yapacak olabilirsiniz. bunları yine ortak alan depolama olarak değerlendirebilirsiniz. Örneğin beyaz eşya depolama yapacaksınız ve çeyiz hazırlığı yapıyorsunuz. Tüm beyaz eşyalarınız orijinal kutusunda ve yüksek korumalı bir ambalajda, bu durumda da ortak alan depolama kullanılabilir. Ama tercihinize bağlı olacak kilitli oda kiralayabilirsiniz. Tamamen istek ihtiyaçlarınıza uygun olarak tercihler değişmektedir. Ancak maliyet avantajı sağlayabilecek sizler için benzer işlevde olan seçenekleri de değerlendirmelisiniz. Bu yüzden depolama firmasından sizlere uygun depolama alternatiflerini öğrenmenizi öneririz. Depolama yapacağınız eşyalarınız ev eşyası ise ev eşyası için depo uygunluğunu teyit etmelisiniz.

İster ev eşyası, ister ofis eşyası isterseniz de arşiv depolama yapacak olun. Tüm depolama ihtiyaçlarınız için bu aşamaları sürdürmeniz gerekmektedir. Bu aşamaları sıralayacak olursak;

  • Depo alanı araştırma
  • Depolama süresinin belirlenmesi
  • Depolanacak eşyaların hacimsel değerinin belirlenmesi
  • Paketleme yapılıp yapılmayacağı
  • Paketlemeyi siz mi yapacaksınız nakliye firma mı
  • Nakliye firmasını siz mi bulacaksınız depolama firmasından mı talep edeceksiniz

Bu aşamaları netleştirdikten sonra işleriniz sırasıyla tamamlanacak ve hatasız olarak sonuçlanacaktır. Depo kiralama işlemleri kiralık ev işlemlerinden farksızdır. Sadece teslim noktalarında farklılık bulunmaktadır. Çalışacağınız firmanın beklenti ve ihtiyaçlarınızı karşılar nitelikte olmasına özen gösterin aksi halde tekrar tekrar yeni bir depo arayışınız olabilir, dolayısıyla bu aşamaları yeni baştan tamamlamanız gerekebilir. Ev eşyası için depo kiralama yapmadan önce etraflıca bir planlama yapılması ve bu planlamaya göre hareket edilmesi gereklidir.

foto[1]

Güvenli Eşya Depolama Firmaları

Öncelikle firmanın güvenilir olup olmadığını teyit etmelisiniz. Aksi halde nakliye firmasından depolama hizmeti alabilir ve eşyalarınızın zarar görme ihtimali ile karşılaşabilirsiniz. Firmanın asıl işi depolama mı bunu belirlemek yararlı olacaktır. Firmamız güvenli eşya depolama fiyatlarında rekabetçi ve yenilikçi depolama çözümleri sunmaktadır. İşimizde titiz ve sürekli gelişen bir anlayışı benimsedik. Bu sayede sektörde öncülüğümüzü korumaktayız. Güvenli eşya depolama alanında hizmet vermekteyiz. Eşyalarınızı depolarımızda güvenli saklayabilirsiniz. Ayrıca sadece ev eşyası olarak düşünmeyin, ofis eşyası, antika eşya ve oto lastik depolama gibi farklı depolama taleplerinize yanıt vermekteyiz.

Güvenli Depo Alanları

Eşya depolama özen gerektiren titiz bir çalışmayı beraberinde getirir. Bu yüzden işinde uzman deneyimli bir kadro ile çalışılması anlamlı bir yaklaşımdır. Eşya depolama çoğunlukla bireysel ihtiyaçlarla birlikte kurumsal olarak da ihtiyaç duyulan bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyaç için kurumsal bir firmadan hizmet almak doğru bir yaklaşım olacaktır. Eşyaları depoya koyma için güvenli depo alanlarının tespiti gereklidir. Eşya depolama alanlarında güvenlik ve hijyen öncelikli esastır. Bu yüzden bu 2 kriteri göz önünde bulundurmalı ve buna göre araştırma yapmalısınız. Profesyonel bir firmadan hizmet almanız her zaman kaliteli bir hizmeti beraberinde getirir. Kaliteli bir hizmet ile birlikte eşyalarınız standart bir biçimde güvende tutulur. Doğru bir depolama alanında iklim kontrolü, nem kontrolü ve ilaçlama gibi standart şartlar sağlanır. Tüm bu hizmet detaylarını uygun fiyatlı alabilirsiniz. Öncelikle depolama yapılacak eşyaların hacimsel durumuna göre bir depo seçilmelidir. Çok büyük depo ve küçük depolama alanı eşyalarınızı istiflerken problem yaratabilir. Bu yüzden yeterli bir alanda depolama yapmanızı önerilir. Depolama alanına eşyalarınız istiflenirken kırılacak eşya yada koli depolamada, kolilerin mukavemeti değerlendirilerek istifleme yapılmalıdır. Örneğin koli içerisinde yumuşak ürünler var ve alt tarafta konumlandırılması sorun olmaz. Evet bu şekilde düşünüldüğünde örneğin içerisinde kazaklarınızın olduğu bir koli; bir sorun yaratmayacak gibi düşünülüyor. Oysa ki ezilmeye elverişli bu koli zaman içerisinde kırılma yaparak üzerinde bulunan eşyaların devrilmesi için risk oluşturmaktadır. Bu gibi durumlarda istiflenen eşyalarınız ve depolama alanınızda büyük bir karışıklık meydana gelecektir. Benzer durumlar yaşamanızı istemeyiz. Ev depolama güvenli depo için doğru bir planlama ile depo alanının doldurulması yerleştirilmesi gerekmektedir. Ev eşya deposu olarak belirlenen alanda raf, kapalı kutular ve demonte olmayan eşyalar için farklı istifleme yöntemleri geliştirilmelidir. Bu sayede ev depolama güvenli depolama yapılabilir. Aksi halde depolama alanında alan verimli kullanılamaz ya da eşyaların istiflemesindeki aksaklıklar hasarların meydana gelmesine sebep olabilir.

Eşya Depolama Güvenli Depo Fiyatları

Fiyatlandırmalar m3 hacmine göre değişmektedir. Bu yüzden güvenli depo fiyatları olarak bir adlandırma doğru bir yaklaşım olmayacaktır. Güvenli depo ihtiyacınızı karşılayabilecek depolama çeşitlerinden hangileri eşya depolama ihtiyacınız için yeterli gelecek bunu sorgulamalı ve eşya depolama güvenli depo için hangi firmalar arasından seçim yapabileceğinize karar vermelisiniz. Güvenli depo seçenekleri çok olmamakla birlikte seçim yapmak zor olmayacaktır. Ev depolama fiyatları aşağı yukarı firmalara arasında benzerdir.  Daha çok nakliye ücreti ve ekstra ücretlendirmeler ile firmaların fiyatlandırmalarında farklılıklar oluşmaktadır. Örneğin m3 fiyatı benzer iki depolama firmasını göz önünde bulundurulalım. Bu 2 firmanın fiyatlandırmaları benzer olsun ancak nakliye fiyatlarındaki farklılıklarla neredeyse 2 katına varan aylık kiralamalara denk gelebilir. Ya da biri ucuz aylık kiraya sahip olsun ama nakliye ücreti çok yüksekse yine aynı fiyatlandırmaya denk gelebilir. Bu yüzden şartları eşdeğer biçimde ele almanız gerekmektedir.

Filtre
Hacim Hesaplama

WhatsApp

Telefon

Talep Oluştur