Yükleniyor
Geçmiş Aramalar
Kategoriler
İlgili Kelimeler

Değerli Eşya Depolama

15:10 04.11.2022
Değerli Eşya Depolama

Değerli Eşya Depolama Nedir?Nasıl Yapılır?

Değerli eşya depolama ihtiyaçlarınız için firmamızdan destek alabilirsiniz. Tüm depolama alanlarımız kilitli kişiye özel olarak sunulmaktadır. Depolama yapılacak tüm ürünler değerli eşyadır. Müşterilerimizin önem verdiği ve depolamaya değer bulduğu tüm ürünler maddi ve manevi olarak önemlidir. Değerli eşya denilince illaki yükte hafif pahada ağır mücevherat, kıymetli taşlar, ziynet eşyaları olarak düşünülmemeli. Anneannenizden hatıra kalan bir tekli koltuk ya da antika eşya kadar eski ama antika olmayan o eski vazo; değerli eşya statüsündedir. Kıymetli eşyalarınız için depo alanlarımızda özenli, hijyenik ve güvenli depo hizmeti vermekteyiz. Tüm depolarımız sadece kiralama yapan müşterimize özel sunulmakta ve hazırlanmaktadır. Depo alanlarımızın kurulumu ihtiyacınız olan ebada göre sağlanmaktadır. Depolarımız demonte sistemlerden oluşmaktadır. İhtiyacınız olan alanı müşteri yöneticilerimiz ile belirledikten sonra deponuz size özel olarak kurulum yapılır ve kullanımınıza hazırlanır. Yeni nesil bir depolama sistemi kullanılmaktadır. Dış etkenlere karşı yüksek mukavemetli ve modüler olması ile özel bir hizmet verilmektedir.

Değerli Eşya Depolama Firması

Değerli eşya depolama firması olarak tüm eşya depolama ihtiyaçlarınız için hizmet vermekteyiz. Firmamız antika eşya depolama, beyaz eşya depolama, öğrenci eşyası depolama, fuar malzemeleri depolama gibi çeşitli ihtiyaçlar için hizmet sağlamaktadır. Diğer tüm seçeneklerimiz sitemizde mevcuttur. Ayrıca belirlenmemiş tüm depolama ihtiyaçlarınız için şirketimiz talebe özel depolama çalışması yapabilmektedir. Örneğin depolama süreniz ve ihtiyacınız olan hacimler standart dışı bunun için size özel bir depolama seçeneği oluşturuluyor ve ihtiyacınız için depolama hizmeti verebiliyoruz. Eşya depolama firması olmamızın dışında ayrıca depolama işine özel yazılımlarımız bulunmaktadır. Depolarımızın yönetimini ve depolama alanına bırakan eşyaların yönetimini tamamen yazılım ile yönetmekte ve sistemsel bir depo yönetimi yapılmaktadır. Depomuza teslim edilen eşyalarınızın güvenliği firmamıza aittir. Herhangi bir kayıp, hasar ya da karışıklık yaşama ihtimaliniz bulunmamaktadır.

Değerli Eşya Depolama

Değerli Eşya Depolama Hizmeti

Firmamız depolama hizmetinde faaliyet göstermektedir. Sektörde genellikle nakliye firmaları depo işine yönelmeye çalışmaktadır. Ancak işi taşımacılık olan firmaların depolama alanında hizmet vermesiyle hizmet alımlarında birçok sıkıntılar baş göstermiş ve sektörel problem oluşturmuştur. Hizmet almak isteyen kişiler tarafından tedirginlik oluşturulmuştur. Değerli eşya depolama hizmeti almadan önce firmanın gerçekten bu işi yapıp yapmadığını kontrol etmelisiniz. Birçok firma korsan depolama ile hizmet vermektedir. Gerçek olmayan bir firma sizi büyük zarara uğratır. Ya da internet sitesinde hiç sahibi olmadıkları bir depo alanını gerçekten varmışçasına lanse edip sizleri tuzağa düşürmeye çalışabilirler. Depolama alanının gerçekten sanal mecralarda belirttikleri gibi olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Değerli eşya deposunun konumunun size uygunluğunu teyit etmelisiniz. Başlıca kontrol etmeniz gereken noktalar bunlardır. Depolama hizmeti ciddi bir iştir. Bu hizmet için firmadan emin olmalı ve güven duymanız şarttır. Firmanın güven vermemesi sizin için büyük bir tehlike yaratabilir. Eşya depolamayı değerli eşya depolama hizmeti olarak düşünmeyin. Depolama yapılacak eşyaların kıymetini maddi ve manevi olarak ikiye ayırabiliriz. Biri için değersiz görülen bir eşya diğer kişi için çok kıymetli sayılabilir. Bundan dolayı depolama yapacak tüm müşterilerimizin eşyaları bizler için değerli eşya depolama hizmeti kapsamındadır. Tüm eşya emanetleriniz firmamız için değerli eşya olarak değerlendirilmektedir. Firmamızdan kısa dönem ve uzun dönem değerli eşya depolama hizmeti alabilirsiniz. Talebinize bağlı olarak hizmet sürelerimiz değişmektedir. İhtiyacınıza göre dilerseniz 1 ay dilerseniz 3 ay ya da daha uzun süre ile depolama hizmeti alabilirsiniz. Sözleşmelerimiz 6 aylık olarak düzenlenmektedir. 6 ay dolumuna müteakip sözleşme yenilenmektedir.

Değerli Eşya Depolama Hizmeti Nasıl Yapılır?

Tüm eşya depolama hizmetinde olduğu gibi öncelikle değerli eşya depolama hizmeti için ihtiyacınız olan depolama süresini belirlemelisiniz. Eşyanın cinsi ve hacmi ile birlikte depolama süreniz fiyat araştırması ve karşılaştırma yapabilmeniz için en önemli detaylardır. Depolanacak eşyalarınızı cinsine göre ayrı ayrı depolama yapabilirsiniz. Ya da dönemsel olarak bazı eşyalarınızı alacak ve diğer kalan eşyalar için depolama hizmeti almaya devam edecek olabilirsiniz. O zaman iade alınacak eşyaların sürelerine göre bölümlendirme yapmanızı öneriyoruz. Ya da hacme göre depolama yapabilirsiniz. Hizmet alımından önce uzman müşteri yöneticilerimiz ihtiyacınıza göre firmamızın sunacağı depolama seçeneklerini beğeninize sunacak ve seçiminize istinaden hizmet verilecektir. Modüler depolarımız sayesinde tercih ettiğiniz değerli eşya depolama alanı size özel olarak hazırlanmaktadır.

Değerli eşya Depo Alanında Hangi Eşyalar Olabilir?

Değerli eşya depo alanında kürkleriniz, saatleriniz ya da hatıra okuma koltuğunuz olabilir. Depolama hizmeti için bizlere ulaşmaktan çekinmeyin. Arayın uzman müşteri yöneticimiz size detaylı bilgi verip aklınıza takılan tüm sorularınıza cevap bulsun. İhtiyacınıza en uygun depolama alanı sunarız.

Değerli Eşya Depo Alanında Hangi Eşyalar Olamaz?

Depolamada bazı ürünler için eşya depo hizmeti verilememektedir. Değerli eşya depolama alanında saklanması ya da bulundurulması yasak olmayan her şeyi sizler için depolamaktayız. Yanıcı, patlayıcı, parlayıcı ve kimyasal ürünler depolarımıza kabul edilmemektedir.

Değerli Eşyalarınızın Depolarımıza Yerleştirilmesi

Eşya toplama, paketleme ve yerleştirme planlı yapılması gereken işlerdir. Tüm bu işler için plan dahilinde çalışılmaması büyük karışıklıklar ve kayıplar yaratabilmektedir. Doğru bir depolama alanı ve doğru bir depo yükleme sizi yüksek maliyetlerden kurtarır. Değerli eşya eşyalarınızın depolarımıza yerleştirilmesi yapılmadan önce müşterilerimiz ile görüşüyor ve onların talep ve ihtiyaçlarına göre bir planlama yapmaktayız.

Değerli eşya Depolama Süreleri Nelerdir?

Değerli eşya depolama süreleri ihtiyaca göre farklı aralıklar için talep edilmektedir. Firmamızın depolama süreleri ile ilgili olarak kesin bir sınırlandırması bulunmamaktadır. Depomuzda eşyalarınızı 1 aydan uzun yıllar boyunca muhafaza edilmesini talep edebilirsiniz. Sözleşmelerimiz 6 aylık depolama için düzenlenmektedir. 6 ayın dolumun müteakip sözleşme yenilemesi yapılmaktadır. Hizmet alımına devam etmeniz durumunda yenilenen sözleşmeniz ile hizmet sürecimiz devam etmektedir.

Değerli eşya Depolama Hakkında Sık Sorulan Sorular

Değerli eşya depolama hizmetinden nasıl yararlanabilirim?

Eşyalarınız için hacimsel ihtiyacınızı belirlemelisiniz, ardından müşteri yöneticilerimiz size en uygun depolama seçeneklerimiz ile ilgili bilgi verilecektir.

Değerli eşya depolaması için nakliye hizmeti alabilir miyim?

Evet, ihtiyacınıza bağlı olarak nakliye hizmeti talep edebilirsiniz.

Nakliye hizmeti depolama hizmetine dahil mi?

Hayır, nakliye hizmeti depolama hizmeti haricinde değerlendirilmektedir.

Değerli eşya depolama alanları güvenli midir?

Evet, tüm depolama alanlarımız kişiye özel kilitlidir. Depolarımız 7/24 güvenlik kameraları ile kontrol edilmektedir.

Değerli eşya deposuna beyaz eşyalarımı bırakabilir miyim?

Evet, depolarımıza elektronik ve diğer tüm eşyalarınızı güvenle bırakabilirsiniz. Depo alanlarımızın saklama koşulları ihtiyacınız olan tüm eşya cinslerinin depolanması ve muhafaza edilmesi için uygundur.

Değerli eşya deposunu 1 ay kullanabilir miyim?

Evet, depolarımız 1 ay kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza bağlı olarak depolama hizmeti vermekteyiz.

Değer eşya deposunu istediğim zaman büyütebilir miyim?

Evet, ihtiyacınıza bağlı olarak depolama alanınızı daha büyük bir alana dönüştürülmesini talep edebilirsiniz. Tüm depolarımız modülerdir.

Değerli eşyası depo alanları kilitli midir?

Evet, tüm depolama alanlarımız kişiye özel kilitlidir.

Değerli eşya deposunu kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

İletişim kısmında yer alan numaralardan bize ulaşabilir, detaylı sorularınızı iletebilirsiniz.

Filtre
Hacim Hesaplama

WhatsApp

Telefon

Talep Oluştur